PROPOSTES

- Propostes guanyadores de l'Assemblea del Pressupost Participatiu Jove 2017

NÚM.
NOM ACTIVITAT
Cost mínim
Cost màxim
PUNTUACIÓ FINAL
26
Party Hard
1.200,00 €
1.500,00 €
460
23
Ball Afrodance
200,00 €
400,00 €
246
4
Futbol Bombolla
1.000,00 €
1.200,00 €
219
14
Cursa de Cars
1.200,00 €
1.500,00 €
183
10
Volem un mirall per la sala
0,00 €
200,00 €
165
27
Concurs menjars típics de Senegal
800,00 €
1.000,00 €
127
9
Colònies
1.200,00 €
1.500,00 €
119
2
Netflix and Chill
200,00 €
400,00 €
118
5
Classes de cant
200,00 €
400,00 €
103
8
Festa jove amb DJ
1.200,00 €
1.500,00 €
93
 


- Propostes presentades al Pressupost Participatiu Jove 2017


PropostaExplica'ns la teva proposta
1Menja't el món i mou-te!- 5 sopars de llocs del món diferents + ball de la regió- - Farem Pagar una quantitat simbòlica per l'activitat - 1 sopar al mes aproximadament
2Netflix and ChillCrear un espai on, joves amb gustos cinematogràfics i de sèries similars, poder proposar pelis i sèries, veure-les i comentar-les. Amb el pressupost també podríem finançar les crispetes.
3Holi FestivalFer una festa amb música i els polvos del holi
4Futbol BombollaFer un torneig de futbol bombolla amb premis
5Classes de CantJo penso fer classes de cant per aprendre trucs per afinar bé, vocalitzar amb cançons modernes. Si hi hagués continuïtat i gent podríem fer coral moderna i que sigui una activitat de l'Ideal per sempre.
6Jocs CooperatiusEs tracta d'organitzar una tarda de jocs de taula cooperatiu. Es pot fer pel nostre compte (comprant 4 o 5 jocs) o bé encarregant-ho al Club de Joc de Manresa. Són jocs cooperatius on els participants han d'ajudar-se per guanyar (o guanya tothom o no guanya ningú) Són jocs que eduquen els participants en la col·laboració i en el treball en grup (jugar en grup) sense competir els uns amb els altres.
7Aprèn a ballar!Un cop o dos a la setmana, venir a la tarda a l'Ideal, amb una professora de ball i que ens ensenyi alguna coreografia.
8Festa jove amb DJEls joves de la ciutat d'Olot necessiten més diversions i que hi hagi més bon ambient, necessitem una festa amb DJ i sense alcohol en algun pavelló a partir de 14 anys.
9ColoniesVolem anar 3 dies a fors d'Olot a fer colònies tots els adolescents, volem jugar, canar, ballar, fer el dinar nosaltres, parar la taula. Per 20 persones i si surt molt bé el proper any poden venir més persones.
10Volem un mirall per la salacomprar un mirall per la sala de ball
11Classes de ballFer classes de ball a l'Ideal. Ens agradaria poder fer aquesta proposta ja que molts joves hi estem interessats, ens agrada i per tant és una bona activitat
12Torneig de PàdelProposo fer un torneig de pàdel durant un matí
13Espuma, aigua, Holi i tot!Fer una festa holi i després fer festa de l'aigua i l'espuma.
14Carrera de carsFer una carrera de cars.
15BeatBox Workshop (Taller de BeatBox)Donar a conèixer el BeatBox (Música únicament amb les cordes vocals, llavis, etc. Sense cap instrument) Explicar una mica la cultura urbana, el hip-hop. Tot el que això aporta. Iniciació al Beatbox, aprendre els primers passos, els sons primordials, controlar la respiració, ensenyar els diferents nivells dintre dels ritmes i les diferents modalitats, diferenciar entre el BeatBox per un Show o per a una competició. Motivar a la gent a interessar-se sobre aquestes diferents tècniques.
16Taller d'olorsEs tractaria de fer uns saquets que desprès es podria penja ple de plantes aromàtiques, pedretes de colors, purpurina...
17Festa de màscaresÉs una festa de màscares que té l'objectiu de relacionar-te amb l'altre gent sense saber qui ets. La gent que vulgui venir s'ha d'apuntar i en aquell moment li donem una màscara pel dia de la festa. S'haurà de pagar un euro per la màscara. Tothom haurà d'anar vestit de negre i la màscara també serà negra.Hi hauria música i alguna cosa més. La festa seria de 19:30 h a 22:30 h
18Disco DJmusicHi haurà un concert i un Dj tocarà cançons i hi haurà bola de disco i fer de colors.
19DJFer DJ a la Plaça Major per carnaval.
20Canto/baile/tocar instrumentosLa nostra proposta consisteix en fer classes de cant i també per aprendre a tocar un instrument
21Concurs de tapesvull fer un concurs de tapes amb algun ingredient principal de carn (per exemple botifarra). Les tapes s'elaboraran a l'aire lliure en una plaça d'Olot i hi haurà premis. el premi pot ser un curs de cuina o un sopar gratuït.
22Taller i espectacle de teatreLa nostra proposta consisteix en un taller de teatre social i participatiu que realitzaran uns/es professionals de teatre de carrer, amb la finalitat de duu a terme un espectacle. els nostres objectius són fonamentar la cultura popular i la participació col·lectiva
23Ball (Afro Dance)Volem portar a una noia que es diu Sherrie Silver. Volem que ens ensenyi a a ballar "AfroDance". Aquesta noia és de Londres i és YouTuber. Ens agradaria que ens ensenyés aquest tipus de ball i desprès de la classe poder fer un videoclip i que pugui penjar un vídeo de l'experiència al YouTube.
24Visita a tallers d'oficis anticsVisitar tallers d'artesans d'oficis que s'estan perdent. Aquesta proposta pretén descobrir vells oficis, veure el tallers, com es treballava els diferents materials, crear un diàleg intergeneracional i poder veure la diversitat d'estils de vida, etc.
Alguns possibles propostes: matalasser, escloper, forjador, cullerer, sastre, sabater, lutier...
25Curs de fotografiaUn curs de fotografia.
26Party HardSeria una festa que:
De les 17 h a les 20 h - Fer un HollyFestival i reaglariem bosses i hi hauria servei de bar i un DJ.
De 20 h a 21 h i hauria una guerra d'aigua
De les 23 h a les 2 h hi hauria DJ i es faria una festa neon amb maquillatge neon. Es vendrien camisetes, polseres i de tot
27Concurs de menjars típics de SenegalVolem organitzar un concurs de menjars típics dels països Africans: Senegal, Gàmbia, Mali, etc. L'Activitat aniria dirigida a la població autòctona d'Olot. L'objectiu és promoure la cultura africana.
28Skate ParkLa meva proposta sería un nou Skate Parc a Olot a la Ctra de la canya.